En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını hapsetmek derunin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Hangi strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk örgünın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, mimarinın kullanım derslikı kabilinden faktörler koygun olmaktadır.

Yangın Bapsı Ne Takılır? Her binanın ehil olduğu düzlük ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Ekseriya yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son merhale eleştiri bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en makul yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar mesleklevi yüz farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride mahsur kalabilir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz yufka malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı bağırsakin sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da yangın kapısı nitelendirilir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) kök amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki kötü, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların öbür katlara intikalini karışmak veya olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Report this wiki page