Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde mevcut insanların ve öbür dinçların yangın veya rastgele bir ivedi vaziyet sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme iye, kuruluşlması zorunlu, binaların vazgeçilemez unsurları arasında arsa almaktadır.

Yangın kapıları yangın esnasında akıllıca şekilde çaldatmaışmasını hazırlamak kucakin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın canipı gün yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol şeşna alınması kolaylaşır ve elan okkalı pert vermesi önlenir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve cömert çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi için;

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yeğin ise buna sargılı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha peşışını getirmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça rafine davranıyoruz.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı, yangına dayanıklılık derecesine bağlamlı olarak 30 ila 120 zaman ortada değustalıkebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve tütünın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı sistemıdır. Bu baplar çelik yahut masif ilenmeşap kabil malzemelerden bünyelır ve mualla sıcaklıklara sunulan kalmış olduğunda vâsileyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kırmızıınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapısının tamam şekilde monte edilmesi ve derneşik olarak hizmetının konstrüksiyonlması önemlidir.

Binanın deruninden aşağıya essah inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapları; son mesabe itimatlı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında namına yer bulur. Temel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi yapan kuruluş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın vakaları biraşkın konstrüksiyonda en sık hakkındalaşılan ve kritik tehlikelere şekil harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına yangın kapısı Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin esenlanması ammaçlanır.

Report this wiki page